Lidt om at bruge www.saeil.dk


 
Forberedelserne til denne hjemmeside stod på længe bl.a. med udvikling af et enkelt design, fotografering af alle varer og programering af vores database til løbende at kunne opdatere varedata på hjemmesiden.
 
Det store sortiment af produkter og de tilhørende billeder bliver hele tiden opdateret i takt med at nye varer kommer hjem og andre bliver udsolgt.  Hvis en vare mangler sit billed, betyder det som regel blot at det kommer snart.
 
Bemærk den meget anvendelige søgefunktion, som findes øverst i venstremenuen;  - her kan du bl.a. søge på et ord, der er indeholdt i varebeskrivelsen.
Prøv f.eks. at søge på en farve (skriv: creme) eller en ting på pind (skriv: pind).
Du kan også indtaste et varenummer og hurtigt se, om det nu var den vare, du havde i tankerne.
 
Når du har fået et søgeresultat og klikker på et varenavn deri, vises varens billed og information.  Samtidig åbner menuen i venstre side, så du kan se hvor varen er placeret.
Billeder af bånd kan dog kun ses ved at klikke på båndets farve i venstremenuen, ligesom enkelte dekorationsartikler (klæbepuder, guilander, glasmanchetter, bordløbere etc.) kun kan ses i menuen Deko II (under Dekoration / Hobby eller Jul).
 
Time-out: Hvis du er inaktiv på hjemmesiden i 30 minutter, bliver du automatisk logget af og bliver derfor anmodet om at logge på igen, når du atter klikker i venstremenuen.  Varer du evt. allerede havde bestilt vil stadig ligge i din ordre, så du kan blot fortsætte din bestilling.
Bemærk dog at din ordre bliver tømt, hvis du lukker dit browservindue.
 
Hvis du har forslag til, kritik af eller spørgsmål om vores hjemmeside vil vi meget gerne høre fra dig.  Gør os gerne opmærksom på eventuelle uoverenstemmelser imellem billeder og varetekster eller andre fejl.
 
Vi håber, at hjemmesiden vil blive til glæde og gavn for din forretning!
Webbureauet Krogstrup & Hede